onderhoudsstickers op rol

Onderhoud gedaan aan uw machines? Maak dit kenbaar door er een duidelijke onderhoudssticker op te plakken met of zonder datum en uit te breiden met een gratis bedrijfslogo opdruk. Verkrijgbaar in een rechthoekig of ronde sticker op rol en te leveren in 15 kleuren. Binnen 2 werkdagen geleverd, ook met logo

  • Binnen 1 werkdag verzonden (ook met logo!)
  • Bestel op rekening, betaal achteraf
  • Bereikbaar per telefoon, e-mail én chat

Onderhoudsstickers voor gereedschappen en machines

Net als keuringen doet het onderhoud van gereedschappen of machines planmatig. Dit kunt u doen door onze onderhoudsstickers te kopen met standaard tekst of desgewenst in een vierkante vorm met de tekst die u wilt.

Volgend onderhoud

Of u nu een onderhoudssticker kiest voor volgend onderhoud of onderhoud uitgevoerd op in uw eigen procedure ligt vast welke onderhoudssticker u nodig heeft. Verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.

Volgende onderhoudsdatum

De tekst op de sticker kan aangeven wat er bedoelt wordt. De stickers zijn in diverse kleuren leverbaar. Indien gewenst kunnen de onderhoudsstickers gelamineerd worden. Hierbij brengen wij een dunne laag transparant aan over de onderhoudssticker.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Klik hier voor meer informatie | Melding sluiten

Venster sluiten
Image

Venster sluiten
Download file

Advies: print dit bestand uit (1:1 op 100%) en bekijk of het logo en de tekst leesbaar zijn, is dit niet het geval ga dan terug en wijzig het formaat van de sticker.