Speciale actie: gratis verzending op alle sticker-bestellingen!

Keuringsstickers bestel je hier eenvoudig en snel

Meest populaire keuringsstickers (op rol)

Bekijk volledig assortiment keuringsstickers

Kniptang gratis

Bij 2 of meer rollen stickers

Bestel nu

Compleet gevulde set

Ontvang nu 40% korting i.c.m. een rol stickers

Bestel nu

Keuringsstickers keuzehulp:
Groots assortiment

Keuringsstickers met ruime keuze aan opdruk of eigen opdruk (logo en/of tekst). NEN3140, NEN2484, NEN101 en VCA gekeurd keuringsstickers.

Op maat gemaakt

Al onze keuringsstickers worden op maat gemaakt. We leveren keuringsstickers in diverse kleuren (blauw, rood, zwart, groen, etc.) en formaten (20, 30 en 40mm).

Hoge kwaliteit

Wij maken keuringsstickers op hoogwaardige digitale kwaliteit. Keuringsstickers kunnen voor buitengebruik gelamineerd worden voor het behoud van kleur.

Meest populaire NEN-stickers

Bekijk alle keuringsstickers NEN-normen

Keuringsstickers met eigen opdruk

Bekijk alle keuringsstickers met eigen opdruk

Keuringsstickers

Signpower is de specialist op het gebied van keuringsstickers. De wet en diverse certificeringen schrijven voor dat machines, gereedschappen of andersoortige werktuigen periodiek gekeurd moeten worden. Deze keuringen c.q. controles worden extern of intern uitgevoerd. Sommige keuringen dienen uitgevoerd te worden door een gecertificeerd persoon waarbij andere volgens en vastgelegde procedure worden uitgevoerd.

Keuringssticker modellen

Buiten de standaard keuringsstickers als volgende controle keuringsstickers, onderhoudsstickers, jaartalstickers en goedgekeurd of afgekeurd stickers hebben wij ook diverse soorten NEN normen. De veel gebruikte NEN3140 of NEN2484 zijn leverbaar in diverse kleuren, vormen en formaten. Staat de desbetreffende norm er niet bij dan kunt u zelf de NEN-norm invullen.

Keuringsstickers met eigen logo

Ondanks dat veel teksten standaard zijn kunt u zelf bepalen welke tekst voor u het beste werkt. Door te kiezen voor keuringsstickers met uw tekst kunt u zelf aangeven wat u wilt. Daarnaast is bij al onze stickers mogelijk om uw logo gratis toe te voegen. Buiten de standaard stickers hebben wij ook keuringsstickers met nummering, barcode of dubbele datum. Ultra destructable stickers leveren wij ook op vel, deze afbreekbare stickers zijn in al onze varianten te verkrijgen.

Keuringsstickers bestand tegen chemische vloeistoffen

Ons advies is om de stickers te lamineren zodra ze in aanraking komen met chemische stoffen waardoor er aantasting van de inkten plaats kan vinden. Watervastheid van al onze stickers is gegarandeerd. Al onze stickers zijn op vel of op rol te verkrijgen. Rollen van 100, 250, 500 of 1000 stuks met daarnaast de optie tot lamineren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Klik hier voor meer informatie | Melding sluiten

Venster sluiten
Image

Venster sluiten
Download file

Advies: print dit bestand uit (1:1 op 100%) en bekijk of het logo en de tekst leesbaar zijn, is dit niet het geval ga dan terug en wijzig het formaat van de sticker.