Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Klik hier voor meer informatie | Melding sluiten

NEN2484 keuringsstickers - Ladders en trappen

De NEN 2484 is een keuringssticker geschikt voor het keuren van draagbaar klimmateriaal. Denk hierbij aan ladders en trappen. In de NEN-2484 staat exact omschreven waar u op moet letten waaronder het vastzetten van de sporten en/of de rubbers aan de onderzijde nog goed zijn.

  • Binnen 1 werkdag verzonden (ook met logo!)
  • Bestel op rekening, betaal achteraf
  • Bereikbaar per telefoon, e-mail én chat
Het gebruik van de NEN2484 keuringssticker De NEN 2484 is een keuringssticker geschikt voor het keuren van draagbaar klimmateriaal. Denk hierbij aan ladders en trappen. In de NEN-2484 staat exact omschreven waar u op moet letten waaronder het vestzitten van de sporten en of de rubbers aan de onderzijde nog goed zijn. Voorzie de keuringsstickers met uw eigen logo opdruk Ook voor de keuringssticker "gekeurd volgens nen 2484" geldt dat u gratis uw eigen logo kan laten meedrukken, upload online uw logo en zie direct live de digitale drukproef. Materialen en opdruk Wij gebruiken voor deze keuringsstickers een niet scheurbaar MAT PP vinyl. Indien de keuringssticker in aanraking komt met vocht adviseren wij een laminaatlaag over de keuringsstickers te laten aanbrengen, dit verlengt tevens de levensduur van de keuringsstickers. De keuringssticker "gekeurd volgens nen 2484" heeft een diameter van 20mm, 30mm of 40mm. U kunt tevens kiezen voor een begin jaartal en het aantal keuringsstickers op rol. Keuringssticker "gekeurd volgens NEN 2484" bestellen? U kunt snel en eenvoudig de keuringssticker "gekeurd volgens nen 2484" bestellen door te klikken op "Bestel dit product". Hierna kunt u afrekenen of indien gewenst verder winkelen. U kunt zelf aangegeven zelf aangeven op welk adres de keuringsstickers moeten worden afgeleverd. U heeft tevens de mogelijkheid om op rekening (via Billink) te bestellen.