Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Klik hier voor meer informatie | Melding sluiten

NEN2484 keuringsstickers - Ladders en trappen

De NEN 2484 is een keuringssticker geschikt voor het keuren van draagbaar klimmateriaal. Denk hierbij aan ladders en trappen. In de NEN-2484 staat exact omschreven waar u op moet letten waaronder het vastzetten van de sporten en/of de rubbers aan de onderzijde nog goed zijn.

  • Binnen 1 werkdag verzonden (ook met logo!)
  • Bestel op rekening, betaal achteraf
  • Bereikbaar per telefoon, e-mail én chat

NEN 2484 keuringssticker voor het keuren van draagbaar klimmateriaal

Denk hierbij aan ladders en trappen. In de NEN-2484 staat exact omschreven waar u op moet letten waaronder het vastzetten van de sporten en/of de rubbers aan de onderzijde nog goed zijn.

Het gebruik van de NEN2484 keuringssticker De NEN 2484 is een keuringssticker geschikt voor het keuren van draagbaar klimmateriaal. Denk hierbij aan ladders en trappen. In de NEN-2484 staat exact omschreven waar u op moet letten waaronder het vastzitten van de sporten en of de rubbers aan de onderzijde nog goed zijn.

Keuringsstickers NEN 2484 met logo

Voorzie de keuringsstickers met uw eigen logo opdruk Ook voor de keuringssticker "gekeurd volgens nen 2484" geldt dat u gratis uw eigen logo kan laten meedrukken, upload online uw logo en zie direct live de digitale drukproef. Materialen en opdruk Wij gebruiken voor deze keuringsstickers een niet scheurbaar MAT PP vinyl. Indien de keuringssticker in aanraking komt met vocht adviseren wij een laminaatlaag over de keuringsstickers te laten aanbrengen, dit verlengt tevens de levensduur van de keuringsstickers.

Deze sticker is ook in combinatie goed te gebruiken met de bedrijfssticker waarop de regels voor gebruik van de ladder of trap staat.

Venster sluiten

Venster sluiten

Advies: print dit bestand uit (1:1 op 100%) en bekijk of het logo en de tekst leesbaar zijn, is dit niet het geval ga dan terug en wijzig het formaat van de sticker.