Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Klik hier voor meer informatie | Melding sluiten

Basisstickers

Gebruik deze basisstickers (ondersticker) om meer informatie over uw bedrijf op kwijt te kunnen. Zo kunt u direct heel gemakkelijk online uw eigen logo uploaden en een eigen tekst invoeren. Bijvoorbeeld uw adresgegevens of meer informatie over het te keuren project of object. Bepaal zelf de basiskleur van deze rechthoekige basissticker. Onderaan de sticker plakt u dan een keuringssticker naar keuze zodat altijd duidelijk is wanneer het object weer gekeurd moet zijn.

  • Binnen 1 werkdag verzonden (ook met logo!)
  • Bestel op rekening, betaal achteraf
  • Bereikbaar per telefoon, e-mail én chat

Reeds gemaakte templates

Grondstickers

Basisstickers ook wel grondstickers genoemd zijn te gebruiken om de specifieke keuringssticker op te plakken. Het voordeel van deze sticker is dat dat u veel meer bedrijfs informatie god leesbar er op kwijt kan.

Basisstickers formaat 60 x 100 mml

Deze basisstickers worden full colour bedrukt en kunnen voorzien worden van een eigen tekst en logo. Onderaan kunt u eenvoudig de 20, 30 of 40 mm keuringssticker plakken.

Basisstickers met NEN3140 of NEN 2484

Deze basisstickers zijn naast het functionele ook uw reclameplaatje. Deze stickers in combinatie met de NEN normen stickers als NEN 3140 of de NEN 2484 zijn goed werkbaar.

Venster sluiten

Venster sluiten

Advies: print dit bestand uit (1:1 op 100%) en bekijk of het logo en de tekst leesbaar zijn, is dit niet het geval ga dan terug en wijzig het formaat van de sticker.