Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Klik hier voor meer informatie | Melding sluiten

Kalibratiestickers

Is uw apparatuur gekalibreerd? Kies dan hier een duidelijke kalibratiesticker met datum en breid de uit met een gratis bedrijfslogo opdruk. Verkrijgbaar in ronde stickers op rol en te leveren in 15 kleuren. Binnen 2 werkdagen geleverd, ook met logo en optioneel met laminaat voor een UV- en vochtwerende sticker.

  • Binnen 1 werkdag verzonden (ook met logo!)
  • Bestel op rekening, betaal achteraf
  • Bereikbaar per telefoon, e-mail én chat
Productbeschrijving In de categorie kalibratiestickers is de keuringssticker "gekalibreerd op" een veel gebruikte zelfklevende sticker. Het is volgens de wet vereist dat een bewijs van de uitgevoerde keuring op de werkplek aanwezig moet zijn. Een kalibratiestickers gemaakt van een (matte) niet scheurbaar PP vinyl is daarvoor de meest praktische oplossing. Indien de sticker in aanraking komt met vocht adviseren wij een laminaatlaag over de stickers te laten aanbrengen, dit verlengt tevens de levensduur van de stickers. De keuringssticker "gekalibreerd op" heeft een diameter van 20mm, 30mm of 40mm. U kunt tevens kiezen voor een begin jaartal en het aantal keuringsstickers op rol. Kalibratiestickers worden afgeleverd in een handig doosje Keuringssticker "gekalibreerd op" bestellen? U kunt snel en eenvoudig de keuringssticker "gekalibreerd op" bestellen door te klikken op "Bestel dit product". Hierna kunt u afrekenen of indien gewenst verder winkelen. U kunt zelf aangegeven zelf aangeven op welk adres de keuringsstickers moeten worden afgeleverd. U heeft tevens de mogelijkheid om op rekening (via Billink) te bestellen.