Keuringstickers bestellen

Keuringstickers bestellen

Bij Signpower leveren we keuringstickers op maat. Hier bestelt u keuringstickers die aan al uw wensen en eisen voldoen. Zo bepaalt u zelf de kleur, het formaat, de opdruk en hoe de keuringstickers worden geleverd: op vel of op rol.

Keuringstickers op rol

Onze keuringstickers zijn vanaf nu niet alleen op vel, maar ook op rol leverbaar. De nieuwe machine zorgt ervoor dat de keuringstickers op een handige rol worden geplaatst, die u makkelijk in gebruik kunt nemen. Ook de keuringstickers op rol zijn verkrijgbaar in drie verschillende diameters: 20, 30 en 40 mm. Het aantal keuringstickers per rol varieert van 100 tot 1000 stuks.

Keuringstickers op vel

Uw keuringstickers op vel kunt u in drie verschillende diameters bestellen: 20, 30 of 40 mm. Ook bepaalt u zelf het aantal keuringstickers per vel: 1000, 2000, 5000 of 10000. De keuringstickers zijn in 15 verschillende kleuren te bestellen.

Keuringstickers in full colour

Onze nieuwe machine print keuringstickers in full colour. Hierdoor is het mogelijk om uw logo in originele kleuren op de keuringstickers te laten printen. Ook kunt u ervoor kiezen om de keuringstickers te laten lamineren. Hierbij wordt er een extra beschermde laag aangebracht, zodat de keuringstickers langere tijd mooi blijven.


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons