Speciale actie: gratis verzending op alle sticker-bestellingen!

Keuringsstickers bestel je hier eenvoudig en snel

Meest populaire keuringsstickers (op rol)

Bekijk volledig assortiment keuringsstickers

Kniptang gratis

Bij 2 of meer rollen stickers

Bestel nu

Compleet gevulde set

Ontvang nu 40% korting i.c.m. een rol stickers

Bestel nu

Keuringsstickers keuzehulp:
Groots assortiment

Keuringsstickers met ruime keuze aan opdruk of eigen opdruk (logo en/of tekst). NEN3140, NEN2484, NEN101 en VCA gekeurd keuringsstickers.

Op maat gemaakt

Al onze keuringsstickers worden op maat gemaakt. We leveren keuringsstickers in diverse kleuren (blauw, rood, zwart, groen, etc.) en formaten (20, 30 en 40mm).

Hoge kwaliteit

Wij maken keuringsstickers op hoogwaardige digitale kwaliteit. Keuringsstickers kunnen voor buitengebruik gelamineerd worden voor het behoud van kleur.

Meest populaire NEN-stickers

Bekijk alle keuringsstickers NEN-normen

Keuringsstickers met eigen opdruk

Bekijk alle keuringsstickers met eigen opdruk

Keuringsstickers kopen

Signpower is dé specialist op het gebied van keuringsstickers. Al onze keuringsstickers komen uit eigen productie waardoor u altijd gegarandeerd bent van constante hoogkwalitatieve keuringsstickers gemaakt van hoogwaardige materialen en printkwaliteit.

Voert u regelmatig keuringen uit en wilt u een kleine of grote hoeveelheid keuringsstickers kopen voor uiteenlopende gebieden, branches en toepassingen? Dan bent u bij Signpower aan het juiste adres!

Voor veel elektrische apparaten en gereedschappen zijn periodieke inspecties een wettelijk vereiste om het functioneren van deze apparaten te kunnen garanderen en ongevallen en onnodige stagnatie te voorkomen. De keuringsstickers van Signpower zijn daarom bij uitstek geschikt om duidelijk aan te geven of elektrische machines, computers, ladders en trappen met success gecontroleerd zijn en naar behoren werken én om aan te geven wanneer de volgende keuring plaats gaat vinden.

Onze keuringsstickers voldoen t.a.t. aan de huidige normen en zijn beschikbaar in een groot aantal uitvoeringen , als keuringsstickers voor intern gebruik of als wettelijke keuringsstickers.

Net als onze klanten hecht Signpower veel waarde aan de kwaliteit van onze keuringsstickers en goede service. Ook zijn we flexibel in het voorzien van keuringsstickers die het beste bij uw situatie passen. Maatwerk is bij Signpower dus geen probleem.

Keuringssticker modellen

Buiten de standaard keuringsstickers als volgende controle keuringsstickers, onderhoudsstickers, jaartalstickers en goedgekeurd of afgekeurd stickers hebben wij ook diverse soorten NEN normen. De veel gebruikte NEN3140 of NEN2484 zijn leverbaar in diverse kleuren, vormen en formaten. Staat de desbetreffende norm er niet bij dan kunt u zelf de NEN-norm invullen.

Keuringsstickers met logo bestellen

Ondanks dat veel teksten standaard zijn kunt u zelf bepalen welke tekst voor u het beste werkt. Door te kiezen voor keuringsstickers met uw tekst kunt u zelf aangeven wat u wilt. Daarnaast is bij al onze stickers mogelijk om uw logo gratis toe te voegen. Buiten de standaard stickers hebben wij ook keuringsstickers met nummering, barcode of dubbele datum. Ultra destructable stickers leveren wij ook op vel, deze afbreekbare stickers zijn in al onze varianten te verkrijgen.

Keuringsstickers bestand tegen chemische vloeistoffen

Ons advies is om de stickers te lamineren zodra ze in aanraking komen met chemische stoffen waardoor er aantasting van de inkten plaats kan vinden. Watervastheid van al onze stickers is gegarandeerd. Al onze stickers zijn op vel of op rol te verkrijgen. Rollen van 100, 250, 500 of 1000 stuks met daarnaast de optie tot lamineren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Klik hier voor meer informatie | Melding sluiten

Venster sluiten
Image

Venster sluiten
Download file

Advies: print dit bestand uit (1:1 op 100%) en bekijk of het logo en de tekst leesbaar zijn, is dit niet het geval ga dan terug en wijzig het formaat van de sticker.