Keuringsstickers op rol

Keuringsstickers op rol

Onze vernieuwde machine zorgt er voor dat wij de voortaan keuringsstickers op rol kunnen leveren. U ontvangt dezelfde keuringsstickers die u al van ons gewend was, maar nu geleverd op rol! De keuringsstickers op rol zijn een stuk sneller en handiger in gebruik. Daarnaast worden de keuringsstickers nu full colour geprint. Zo vallen de keuringsstickers nóg meer op!

Soorten keuringsstickers

Bij Signpower bestelt u verschillende soorten keuringsstickers op rol voor diverse keuringen. Voor alles wat gekeurd wordt, is een keuringssticker beschikbaar. De keuringsstickers die regelmatig worden besteld, bevatten teksten als 'Volgende keuringsdatum', 'Goedgekeurd op', 'Gecontroleerd op' en 'Volgende inspectie'.

Keuringsstickers met logo

Naast de standaard keuringsstickers kunt u uw eigen ontwerp voor keuringsstickers aanleveren. Zo kunt u zelf de kleur, het jaartal en de vorm van de keuringsstickers bepalen. Ook kunt u uw logo op de keuringsstickers laten printen. De gepersonaliseerde keuringsstickers zijn uniek, origineel en hebben een vertrouwelijke uitstraling. Wilt u ook keuringsstickers met uw logo bestellen bij Signpower? Stuur een e-mail met daarin uw logo en eventuele andere specificaties naar info@signpower.nl.


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons