Keuringsstickers NEN normen

Keuringsstickers NEN normen

Er bestaan verschillende soorten normen op zowel nationaal als internationaal niveau. Internationale normen die veel worden gebruikt zijn de EN (Europese norm) en ISO (International Organization for Standardization). In Nederland bestaat er de Nederlandse norm, afgekort tot NEN. Deze NEN normen zijn vastgelegd om de veiligheid te bewaken en kwaliteit te waarborgen. Het is van belang dat er duidelijke richtlijnen bestaan voor het gebruik van bepaalde apparatuur die risico’s met zich mee kunnen brengen.

Wanneer producten, machines of materialen zijn gekeurd, wat uiteraard door een specialist wordt uitgevoerd, is het erg handig om kenbaar te maken of er is voldaan aan de eisen van een bepaalde norm. Om dat aan te geven, kunt u keuringsstickers gebruiken. Zo is het voor iedereen duidelijk of de apparaten veilig gebruikt kunnen worden. Belangrijk is dat de apparatuur regelmatig wordt gekeurd. Daarom staat de datum van de keuring of de datum tot wanneer het apparaat is gekeurd weergegeven op de keuringssticker.

Keuringsstickers met eigen tekst

In onze webshop vindt u keuringsstickers voor diverse normen, waaronder NEN 3140 en VCA keuringsstickers. Heeft u keuringsstickers nodig voor een bepaalde norm die niet standaard in ons assortiment zit? U kunt zelf de tekst of het getal van die norm invoeren en bestellen, zodat u voor elke norm een keuringssticker heeft.


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons