Keuringsstickers met logo

Uw logo perfect gedrukt op keuringsstickers

Signpower biedt verschillende typen keuringsstickers aan, zoals VCA keuringsstickers en NEN3140 keuringsstickers. Op deze keuringsstickers staan teksten als ‘Volgende keuring‘, ‘Gecontroleerd op‘ en ‘Goedgekeurd volgens‘. Om uw keuringsstickers nog iets unieker te maken, is het mogelijk om het logo van uw bedrijf op de keuringsstickers te laten bedrukken. Het logo wordt direct in full color afgedrukt op de keuringsstickers van zelfklevend vinyl voor een zeer professionele uitstraling.

Keuringsstickers handig op rol

Signpower blijft zich als specialist steeds verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van reclamedrukwerk. Zo zijn we er zeker van dat we u producten van de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Onze nieuwe machine zorgt ervoor dat de keuringsstickers met logo handig op rol worden geleverd.

Diverse soorten keuringsstickers met logo

In onze webshop vindt u diverse typen keuringsstickers met logo. U kunt zelf de kleur, het jaartal, het formaat en het aantal selecteren. Mocht u zelf een idee hebben over hoe uw keuringssticker eruit moet komen te zien, stuurt u dan een e-mail naar info@signpower.nl of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u vakkundig advies geven bij het opmaken van een keuringssticker, zodat deze volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet.


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons