Keuringsstickers met eigen tekst

Keuringsstickers met eigen tekst

Naast de keuringsstickers uit ons standaard assortiment kunt u ook gepersonaliseerde keuringsstickers bestellen bij Signpower. Zo kunt u bijvoorbeeld een eigen tekst op de keuringsstickers laten drukken. Daarnaast heeft u op deze manier de mogelijkheid om een tekst in een andere taal dan het Nederlands op de keuringsstickers te laten drukken. Ook is het mogelijk om de naam van uw bedrijf op de stickers te laten printen, met of zonder logo. Uw logo wordt in full colour geprint, dus de originele kleuren zullen behouden blijven.

Keuringsstickers op rol en op vel

De keuringsstickers werden voorheen alleen op vel geleverd. Met onze nieuwe machine is het vanaf nu ook mogelijk om keuringsstickers op een handige rol aan te leveren. Neem een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden voor keuringsstickers op rol en op vel.

Keuringsstickers lamineren

Om ervoor te zorgen dat de keuringsstickers langere tijd mooi en leesbaar blijven, kunt u ervoor kiezen om de keuringsstickers te laten lamineren. Er wordt dan een extra beschermende transparante laag aangebracht om de levensduur van de keuringsstickers te verlengen.

Wilt u keuringsstickers bestellen met daarop uw eigen tekst? U bestelt ze gemakkelijk via onze webshop.


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons