Keuringsstickers 2018

Keuringsstickers 2018

Alvast keuringsstickers voor volgend jaar bestellen? Bij Signpower bestelt u gemakkelijk uw keuringsstickers voor 2018. Zo kunt u het nieuwe jaar goed beginnen.

Ook in 2018 zullen allerlei elektrische machines en gereedschap gekeurd moeten worden. Werken met dergelijke apparatuur kan gevaarlijk zijn voor de gebruiker, doordat er een hoge elektrische spanning op staat. Voor de veiligheid is het dus noodzakelijk om de apparaten regelmatig te controleren en te keuren, meestal afhankelijk van de mate van gebruik en het eventuele risico bij het bedienen. In het geval van elektrische arbeidsmiddelen geldt over het algemeen een keuringstermijn van een jaar.

Bij nieuwe keuringen horen nieuwe keuringsstickers. Met een keuringssticker kunt u precies aanduiden tot wanneer de apparatuur is gekeurd en volgens welke norm. Zo is het voor de gebruiker duidelijk dat de machines veilig bediend kunnen worden. U kunt de keuringsstickers in verschillende kleuren bestellen, om bijvoorbeeld voor verschillende keuringen een andere kleur te gebruiken. Daarnaast bepaalt u de diameter van de keuringsstickers: 20, 30 of 40 mm.

Wilt u helemaal klaar zijn voor 2018? Bestel dan nu uw keuringsstickers, op vel of op rol, eenvoudig via onze webshop!


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons